Over ons

  • Certified_Expert_Photoshop_LightroomCertified_Instructor_Photoshop_Lightroom_badge

    Certified_Expert_Photoshop_Lightroom

  • Cursus Lightroom is een eenmanszaak van Danny Laps. Als je alleen de website al bekijkt, zie je dat deze met extreem veel zorg – en misschien wat uit de hand gelopen perfectionisme – is samengesteld. De zorg voor de website, het cursusmateriaal en de klant maakt zijn zaak uniek. De cursussen kan je aan zeer concurrentiële tarieven volgen, zowel als particulier als B2B. Tot hiertoe heeft niemand anders zo’n sterke cursus in de aanbieding. Je zou zelfs kunnen stellen dat de prijzen niet in verhouding staan met hetgeen je ervoor krijgt. En dat is precies wat Danny wil: dit behoort tot zijn service. Je krijgt heel veel in de plaats: zorgvuldig samengesteld cursusmateriaal met aandacht voor inhoud en vormgeving. Dat is op zich al uniek, maar wat hem verder onderscheidt is de ondersteuning die je nog krijgt na de cursus. Zonder extra kosten, kan je nog steeds met al je vragen terecht over wat je hebt geleerd. Je zal merken: het is nodig.

    Iets uitleggen aan anderen, dat kan je of dat kan je niet. Met zijn jarenlange ervaring als leerkracht, heeft Danny deze vaardigheid als geen ander in de vingers. Soms is dat ook een teleurstelling, want hij stelt vast dat klanten na een andere cursus naar hem komen, omdat ze het daar niet begrepen hebben. Zelfs al volg je een cursus bij de beste fotograaf, of bij de grootste computerspecialist; als hij het niet kan overbrengen, heb jij er niks aan. Zeer terecht draagt Danny daarom ook de titels ‘Adobe Cerfitied Expert’, als Lightroom expert, en ‘Adobe Certified Instructor’, als geboren lesgever.

    Om af te sluiten nog een laatste alinea met wat Danny onderscheidt: Danny geeft geen tientallen cursussen zoals vele anderen wel doen. Hij specialiseert zich in Lightroom, waarbij alle tijd uitgaat naar het blijven ontwikkelen en optimaliseren van deze cursus, en geen dertien andere in een dozijn. Hij is van mening dat je enkel op deze manier stevige ervaring kan opbouwen om je klanten te geven wat ze echt verdienen!