Cursus fotoboek maken met Lightroom

 • Overzicht

  Nu inschrijvenen wees zeker van je plaats

  Met mijn eenmanszaak wil ik je een perfecte, persoonlijke service garanderen. Cursisten ervaren het als een groot voordeel dat ze onmiddellijk weten met wie ze te maken hebben.

  Author's imageDanny LapsCursus Lightroom

  Woensdag 25 maart

  Van 20.00 tot 22.30 uur.

 • Praktische info

  Leer een Lightroom fotoboek maken

  In deze cursus wordt de Lightroom boekmodule onder de loep genomen. Er wordt aan je uitgelegd hoe je een boek kan maken. Hiervoor is voorkennis vereist van de modules bibliotheek en ontwikkelen. Als je deze niet beheerst, wordt het moeilijk.

  Zoals cursisten bij ons gewoon zijn, word je volledig in de watten gelegd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt een grondige cursus met duidelijke uitleg voorgeschoteld, een syllabus in kleur met alles én nog veel meer dan je moet weten. En daarbij krijg je nog eens een login voor de website met uren video’s over de module boek.

  Misschien nog het meest interessant van al: het boek dat wordt gedemonstreerd ligt ook werkelijk op tafel, in alle mogelijke afdrukkwaliteiten zodat je kan vergelijken. Het kan je bij het maken van jouw boek helpen bij je keuze, en bovendien een dure miskoop besparen.

  Kostprijs

  De kostprijs voor de cursus bedraagt 75 € inclusief alle cursusmateriaal, en voorziening van drank en hapjes.
  We staan er garant voor dat je voor dit bedrag een uitstekende cursus met heel waardevol materiaal in de plaats krijgt, wat je nergens anders zal vinden.

  Volgde je al eerder een cursus Lightroom bij ons, maar wil je nu alles weten over hoe je een boek maakt? Uiteraard doen we een geste voor jou, en krijg je 20% korting op de cursusprijs.

  Nieuwe cursisten: 75 €
  Terugkerende cursisten: 60 €

  Wanneer?

  De cursus vindt plaats op woensdag 25 maart 2015. We starten om 20.00 uur en stoppen om 22.30 uur. Er is een korte pauze voorzien.

  Voor wie?

  Deze cursus richt zich op deelnemers die al voorkennis hebben van de Lightroom bibliotheek- en ontwikkelmodule. Zonder deze basis kan je de cursus volgen, maar we raden dit sterk af omdat het dan wel heel moeilijk wordt.

  Door wie?

  Cursus Lightroom is een eenmanszaak van Danny Laps. Hierdoor weet je onmiddellijk met wie je te maken hebt. Hij is de lesgever en je contactpersoon die je de service voor, tijdens en na de cursus biedt. In de voorbije jaren heeft hij al een stevige reputatie opgebouwd met zijn cursussen, en manier van spreken. Met zijn ervaring als leerkracht weet hij precies hoe hij Lightroom aan je moet uitleggen.

  Daarnaast won hij als fotograaf verschillende internationale prijzen, waaronder bij de prestigieuze fotowedstrijd “BBC Wildlife Photographer of the Year”.

  Waar?

  De cursus wordt georganiseerd in Malle, provincie Antwerpen, België.

  De locatie is vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Je kan makkelijk parkeren langs straat, of op de parkeerplaats 100m verderop. De eerste twee deelnemers die zich inschrijven kunnen indien gewenst gebruik maken van een ondergrondse staanplaats. Alle parkeermogelijkheden zijn gratis.

  Een week voor de cursus ontvang je nog de praktische info met gedetailleerde routebeschrijving.

  Cursus info

  Inhoud van de cursus

  Je leert een fotoboek maken met Adobe Lightroom 5. De aspecten die we hierbij behandelen zijn:

  – Foto’s efficiënt selecteren.
  – Van bibliotheek (over ontwikkelen) naar boek.
  – De module boek leer je van begin tot eind kennen.
  – Elementaire kennis boekdrukken.
  – Tips voor een mooie vormgeving.
  – Afdrukcentrales voor Lightroom boeken.
  – Het boek gereedmaken en laten afdrukken.
  – Vergelijken van afgedrukte boeken.

  Is een laptop en Lightroom nodig?

  Je hoeft niet over een laptop of een installatie van Lightroom te beschikken. Het is geen ‘hands on’ cursus waarbij iedereen achter de computer zit en alles meedoet. Daardoor zou veel tijd verloren gaan, en hiervoor bieden we een account aan op het professionele cursistengedeelte van deze website.

  Er wordt wel een basiskennis van de modules bibliotheek en ontwikkelen verwacht.

  Overzicht van alle cursusmateriaal

  – Les van 2,5 uur over de module boek.
  – Syllabus in kleur.
  – Notitieboek.
  – Login voor de website met toegang tot o.a. videotutorials en oefenbestanden.
  – Kortingsbon voor persoonlijke workshop*

  *Als uitbreiding op de cursus boek kan je nog een persoonlijke workshop volgen waarbij we je aan de computer helpen om jouw boek samen te stellen. Omdat dit voor iedereen verschillend is, bieden we deze mogelijkheid niet in groep aan. Bovendien willen we je de best mogelijke begeleiding geven, en dit kan enkel individueel. Je hebt zelf de keuze om achteraf extra begeleiding te vragen, waarvoor we deze korting graag aanbieden.

  Klik hier om je nu in te schrijven