Lightroom cursus module ontwikkelen, dec. 2014

 • Overzicht

  Nu inschrijvenen wees zeker van je plaats!

  Ik leg je graag uit het je het maximale uit een foto kan halen, zonder er heel veel tijd aan te moeten besteden. Tijdens de cursus geef ik je veel nuttige tips, en ik demonstreer alles stap voor stap terwijl jij het ziet en onmiddellijk vragen kan stellen. Na het volgen van deze cursus ga je veel efficiënter kunnen ontwikkelen, waarbij je dan precies weet wat je doet en bereikt.

  Author's imageDanny LapsCursus Lightroom

  Zaterdag 13 / 12 / 2014,
  van 14.00 tot 18.00 uur.

 • Praktische info

  De cursus module ontwikkelen

  Misschien wil je geen volledige Lightroom cursus volgen, en zoek je een voordeliger formule dan de persoonlijke cursus die toch nog een individuele aanpak garandeert… dan is de modulecursus iets voor jou.

  Deze cursus vindt plaats op zaterdag 13 december 2014, en duurt 4 uur.

  In deze cursus wordt enkel de module ontwikkelen uitgelegd, waarbij je jouw foto’s gaat bewerken. De cursus gaat uit van het werken met RAW beelden, maar jpeg is ook geen probleem. Op deze pagina vind je alle info terug.

  Kostprijs

  De kostprijs voor de cursus bedraagt 165 € inclusief alle cursusmateriaal.

  Wanneer?

  Modulecursus ontwikkelen:
  zaterdag 13 december 2014, van 14 tot 18 uur.

  Voor wie?

  Deze cursus is gericht op de serieuze fotograaf die professionele resultaten met zijn foto’s wil halen. Hieronder verstaan we dat je een krachtig archief wil opbouwen en pas tevreden bent wanneer je het maximale uit je foto’s hebt gehaald. Lightroom is een softwarepakket dat zowel gebruikt kan worden door amateur- en professionele fotografen. Wat zij gemeen hebben, is dat ze hun foto’s makkelijk willen terugvinden en in relatief weinig tijd een optimaal resultaat willen behalen in de nabewerking.

  Lightroom raden we niet aan bij fotografen die slechts af en toe fotograferen en waarbij de computer bijkomstig is. Deze gaan beter op zoek naar een andere oplossing met beperktere mogelijkheden.

  Je hoeft geen voorkennis van Lightroom te hebben, maar we verwachten wel dat je een goede basiskennis computer hebt.

  Door wie?

  Cursus Lightroom is een eenmanszaak van Danny Laps. Hierdoor weet je onmiddellijk met wie je te maken hebt. Hij is de lesgever en je contactpersoon die je de service voor, tijdens en na de cursus biedt. In de voorbije jaren heeft hij al een stevige reputatie opgebouwd met zijn cursussen, en manier van spreken. Met zijn ervaring als leerkracht weet hij precies hoe hij Lightroom aan je moet uitleggen.

  Daarnaast won hij als fotograaf verschillende internationale prijzen, waaronder bij de prestigieuze fotowedstrijd “BBC Wildlife Photographer of the Year”.

  Waar?

  De cursus wordt georganiseerd in Malle, provincie Antwerpen, België.

  De locatie is vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Je kan makkelijk parkeren langs straat, of op de parkeerplaats 100m verderop. De eerste twee deelnemers die zich inschrijven kunnen indien gewenst gebruik maken van een ondergrondse staanplaats. Alle parkeermogelijkheden zijn gratis.

  Een week voor de cursus ontvang je nog de praktische info met gedetailleerde routebeschrijving.

  Cursus info

  Inhoud van de cursus

  Modulecursus ontwikkelen, 4 uur:

  – Ontwikkelen van een RAW of jpeg foto.
  – Begrijpen wat de ontwikkelingen inhouden.
  – Fotograferen in functie van ontwikkelen.
  – Gebruikmaken van de gereedschappen.
  – Ontwikkelvoorinstellingen aanmaken
  – Ontwikkelingen automatiseren.
  – Werken op een virtuele kopie.

  Is een laptop en Lightroom nodig?

  Je hoeft niet over een laptop of een installatie van Lightroom te beschikken. Het is geen ‘hands on’ cursus waarbij iedereen achter de computer zit en alles meedoet. Daardoor zou veel tijd verloren gaan, en hiervoor bieden we een account aan op het professionele cursistengedeelte van deze website.

  Voor de module bibliotheek is het vaak zelfs eenvoudiger om van nul te beginnen, dan een bestaande bibliotheek volledig aan te passen. Je hoeft vooraf dus absoluut niet over Lightroom te beschikken.

  Overzicht van alle cursusmateriaal

  – Syllabus in kleur.
  – Login voor de website met toegang tot o.a. videotutorials en oefenbestanden voor deze module.
  – Toegang tot professioneel support ticket systeem voor je vragen nadien.
  – Overzicht van handige sneltoetsen.
  – Set met ontwikkelvoorinstellingen.

  Indien je de modulecursus bibliotheek volgt, ontvang je ook het deel van de syllabus hiervoor, en een login voor de website met toegang tot de video’s en oefenbestanden van de module bibliotheek.

  Klik op onderstaande afbeeldingen om enkele pagina’s uit de syllabus te bekijken.
  Om daarna te sluiten, druk op de escape toets of klik in het grijze deel naast de pagina.

  Klik hier om je nu in te schrijven