Aanmelden Lightroom voor natuurfotografen

Op deze pagina kan je aanmelden voor de cursus Lightroom voor natuurfotografen. Leden van Landschap vzw krijgen een voorrangsperiode om zich aan te melden en hun inschrijving definitief te maken. Omdat er wordt verwacht dat de cursus snel volzet zal zijn, worden de aanmeldingen in chronologische volgorde afgewerkt. Wees er dus tijdig bij om je te verzekeren van je plaats.

Ben je rechtstreeks op deze pagina terechtgekomen en wil je meer info over de cursus? Klik hier!

 • Een moment geduld aub.
 • Hoe verloopt mijn inschrijving?

  Inschrijven voor onze cursussen is heel eenvoudig en duidelijk:

  1. Je vult je gegevens hiernaast in.

  2. Deze worden verzonden. Je bent dan aangemeld.

  3. Je krijgt een bevestiging op de website en per mail.

  4. Je voert de betaling uit.

  5. Hierna ben je definitief ingeschreven en zeker van je plaats.

  Opgelet!

  Je ontvangt een automatische bevestiging. Deze vertrekt naar je mailbox op het moment dat je dit formulier verzendt. Onze email komt dus onmiddellijk toe.

  Geen mail ontvangen? Controleer je spam / ongewenste email. Omdat het misschien de eerste keer is dat je een bericht van ons ontvangt, is het mogelijk dat je spamfilter deze tegenhoudt. Voeg het emailadres toe aan je contactpersonen.

  En daarna?

  Nadat je hier hebt aangemeld, ontvang je de factuur en wachten we je betaling af. Na ontvangst van betaling ben je officieel ingeschreven. Een week voor aanvang van de cursus, ontvang je nog een mail met alle praktische info: waar, hoelaat, wat moet je meebrengen, … ?

  En in tussentijd helpen we jou uiteraard heel graag verder als je nog vragen hebt. Dat behoort tot onze service!