Sepia

Lightroom presets: sepia


Geef je foto’s een retro look met deze Lightroom voorinstellingen! In een muisklik veranderen deze presets jouw foto naar een prachtige sepia! Vroeger werd het sepiaproces gebruikt om foto’s te beschermen tegen veroudering. Nu gebruiken we het net om ze er wat ouder uit te laten zien, of gewoon om ze een mooie sepia look te geven!

Dit pakket bevat 25 sepia presets of voorinstellingen. Op deze pagina kan je een aantal voorbeelden bekijken uit de presets bundel. Je ziet dat er zowel klassieke sepia’s bij zitten als met een moderne touch.


Klassieke sepia:
 1. Before
 2. After

 

Kleureffect afgewassen:
 1. Before
 2. After

 

Postkaarteffect:
 1. Before
 2. After

 

Contrast met vignet:
 1. Before
 2. After

 

Sepia met rode verkleuring:
 1. Before
 2. After

 

Zwart-wit twist:
 1. Before
 2. After

De hele Lightroom sepia presets bundel koop je hier aan voor slechts 5 euro. Hiervoor krijg je 25 sepia presets en een preset om deze te resetten. Voeg dit toe aan je bestelling, en download daarna onmiddellijk jouw presets!

Lightroom presets: sepia
Set van 25 sepia presets (+1 reset preset). Geef je foto's met deze presets een prachtige sepia look! Zowel de klassieke sepia effecten als moderne variaties. Deze presets werken optimaal met Lightroom CC / Lightroom 6 / Lightroom 5. In het pakket dat je hier aankoopt zitten de 25 presets, een schriftelijke instructie over hoe je de presets importeert + een gratis videoles vanuit de online cursus over het importeren en gebruiken van deze presets! Alles is Nederlandstalig!