Web

Publiceer je foto's in een webgalerij

In het huidige tijdperk wordt er heel veel gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Een website is een identiteitskaartje geworden. Het is de snelste manier om je foto’s aan je vrienden, kennissen, collega fotografen of de wereld te tonen.

Als mensen van je horen dan willen ze je kunnen vinden. Wat doe je zelf als je hoort dat iemand zijn foto’s het bekijken waard zijn? Toch eerst even Googelen?

Websites maken is niet zo heel eenvoudig. Via Lightroom kan je dit op een eenvoudige manier doen. Je hoeft geen kennis te hebben van html, php, … zelfs niet van websites maken. Lightroom maakt die voor jou, maar je moet het uiteraard wel stellen met de mogelijkheden die dit programma je biedt. En deze zijn uitgebreid genoeg om je beelden te presenteren.

Je moet wel beschikken over een webruimte. Deze wordt door de meeste internetproviders standaard met het abonnement geleverd. In Lightroom geef je dan je gebruikersnaam en wachtwoord in die je hebt verkregen, en na een klik op de knop kan je publiceren.

Web