Nieuwbrief oktober 2014

Download toplocaties en video bij de nieuwsbrief

Volgende Lightroom cursussen

Lightroom voor natuurfotografen, oktober 2014
4 avonden, modules: bibliotheek, ontwikkelen, kaart.
185 / 225 € – Abonnees op de nieuwsbrief of leden van Landschap vzw krijgen 40 euro korting en betalen 185 euro.

Ontvang je korting dankzij je lidnummer van Landschap vzw of voer deze code in: LRNATFOT

Groepscursus Lightroom, november 2014
5 avonden, alle modules komen aan bod waarbij bibliotheek en ontwikkelen uitgebreid worden uitgelegd.
225 € – Volledige cursus van 10 lesuren met syllabus, videotraining op de website, overzicht met sneltoetsen, …

De cursus is volledig up to date, en aangepast aan de meest recente Lightroom versie, momenteel 5.6


Toplocaties voor natuurfotografen

De module kaart in Lightroom is heel interessant om de exacte locatie van je foto te kennen. We geven je graag drie toplocaties voor  natuurfotografen die absoluut het bezoeken waard zijn tijdens de herfst of winter. In het document vind je info over de locatie en een foto ervan terug.

Toplocaties voor natuurfotografen

Download 12.45 MB

 Video: horizon rechttrekken

In deze video zie je hoe je in Lightroom automatisch een horizon kan rechttrekken. Mijn ervaring is dat het vaak werkt, zelfs beter dan op de handmatige manier. Toch lukt het soms niet omdat het te moeilijk is voor Lightroom om een referentie te vinden voor de horizon. Bijvoorbeeld een brug met veel kabels eraan brengt de software compleet in de war.

Bij de Lightroom cursus horen vele uren video’s met daarbij oefenbestanden. Je kan de foto die in deze video werd gebruikt hier downloaden. Uiteraard bezorgen we deze aan jou in RAW formaat. Probeer wat je in de video zag dus gerust zelf eens uit! Wie de cursus volgt ontvangt een login voor de website waarbij je toegang krijgt tot alle video’s, extra uitleg, downloads, links en een professioneel support systeem waar je met al je vragen over de cursus terecht kan.

RAW bestand(en)

Upright horizon rechttrekken

Download 12.88 MB

Ander & beter?

We zijn er helmaal van overtuigd dat je qua prijs-kwaliteit bij ons de beste cursus krijgt. Het verschil is groot! Vind je elders een Lightroom cursus die goedkoper is en waar je volgens jou evenveel waar voor je geld krijgt? Laat het ons weten, en je mag bij ons de cursus gratis komen volgen!


 

Lightroom voor natuurfotografen: alle info en aanmelden. Nog een vraag? Klik en stel ze hier. We helpen je graag verder.